EXTENSIÓ ENTRE EL MUSEU ALVAR AALTO I EL MUSEU DE FINLÀNDIA CENTRAL

Jyväskylä, Finlàndia

bootstrap layout builder
ConConcurs extension between Alvar Aalto Museum and Museum Central Finland Jyväskylä Imma Bofill Arquitecto Figueres Girona Empordà Armentera

CONCURS EXTENSIÓ ENTRE EL MUSEU ALVAR AALTO I EL MUSEU DE FINLÀNDIA CENTRAL A JYVÄSKYLÄ.

El projecte consistia en crear una zona de connexió dels dos museus i situar-hi la botiga i un magatzem. El concepte treballat és una idea molt present en l'obra d’Alvar Aalto, la relació entre cultura i natura. “La forma ha de tenir un contingut i aquest contingut ha d’estar lligat a la natura” deia Alvar Aalto. Una part de la cultura és la comprensió de la natura a través de la ciència, així vaig decidir fer “ciència ficció”, creant una teoria sobre l’erosió provocada per la natura i per la cultura que donaria forma al nou edifici, vinculant els dos edificis existents i també el paisatge de l'entorn.