EL TEU ESPAI

imma bofill gimeno . arquitecte *

mac website software


EL TEU ESPAI

Des de consultoria i conceptualització fins al procés complert de disseny i gestió de la construcció de l’edifici, ofereixo un ampli ventall de serveis. Contacteu-me per trobar quin és el més adequat per vosaltres.

CONSULTORIA.    Creieu que la vostra casa, botiga o oficina necessita una actualització? Vols reorganitzar o renovar l’espai a on desenvolupes la teva activitat diària? O potser vols adaptar-lo a una nova o futures necessitats?

* Parlarem dels vostres desitjos i objectius. Amb els meus coneixements i experiència trobarem una solució que s’adapti perfectament a les vostres necessitats.

CONSTRUCCIÓ.    Vols construïr una nova casa per viure o un edifici pel teu negoci? T’agradaria un edifici que consumís poca energia i construït amb materials saludables? Vols un edifici que pugui canviar fàcilment al llarg del temps per les futures necessitats?

* Parlarem sobre les vostres necessitats i expectatives. Us ofereixo crear el concepte per al projecte de construcció i gestionar el procés de construcció amb tot el ventall de serveis d’arquitectura necessaris (certificats d'habitabilitat, certificats d'eficiència energètica, etc).